Impact Coatings välkomnar Stefan Dreger som President EMEA, Hydrogen Solutions

2022-01-17

Impact Coatings kan idag meddela att Stefan Dreger ansluter till företaget i en nyinrättad roll som President EMEA, Hydrogen Solutions. Stefans roll kommer att innefatta säljledarskap och affärsutveckling med en tydlig målsättning att öka Impact Coatings tillväxt inom bränslecells- och elektrolysområdet i EMEA-regionen. Huvudfokus kommer att ligga på att vidareutveckla bolagets befintliga kundbas och strategiska partnerskap, samt att bidra till marknadsförings- och affärsstrategier. Stefan kommer till Impact Coatings från Robert Bosch GmbH, där han senast jobbat som Senior Sales Manager inom affärsområdet vätgaslösningar.

Stefan tar med sig mer än tio års erfarenhet av försäljning, strategisk marknadsföring och affärsutveckling till Impact Coatings, med fyra av dessa år inom ekosystemet för bränslecellsutveckling. Han har också utvecklat och lett tvärfunktionella förvärvs- och projektteam och är utbildad vid Hochschule Ulm/Neu-Ulm med en examen i industriell ekonomi.

"Stefan är ett enastående tillskott till Impact Coatings och tillför djupgående erfarenhet från fordonsindustrin, samtidigt som han vet vad som krävs för att leverera kundnöjdhet. Nu när Impact Coatings fortsätter att växa snabbt med uttalat fokus på EMEA-regionen förväntar vi oss att Stefans sälj- och ledaregenskaper, och hans bakgrund från att bygga starka kundrelationer, kommer att accelerera Impact Coatings tillväxt. Vi är mycket glada över att ha honom ombord, säger Torbjörn Sandberg, VD.

"Jag är oerhört glad över möjligheten att ansluta till Impact Coatings och ser fram emot att jobba med våra kunniga team och fortsätta att bygga vidare på den stabila grund som utvecklats under de senaste årtiondena i företaget. Som jag ser det är Impact Coatings perfekt positionerat för att hjälpa kunder att förflytta sig mot renare och mer hållbara lösningar, inte minst inom fordonsindustrin. Jag ser verkligen fram emot att bidra till Impact Coatings acceleration mot framtida mål”, säger Stefan Dreger, nyutnämnd President EMEA, Hydrogen Solutions på Impact Coatings.