Career / Jobb

Vill du jobba i ett svenskt miljöteknikbolag? Impact Coatings i Linköping erbjuder klimatsmart teknik för ytbeläggning baserad på PVD/tunnfilmsfysik och våra kunder finns över hela världen. Vi är ett tvärfunktionellt team med spännande år framför oss. Hos oss ges du stora möjligheter att påverka, att få ansvar och att utvecklas.

Världens stora fordonstillverkare kommer till Impact Coatings för beläggningslösningar till bränsleceller för elektrifiering med vätgas. Vi jobbar även med miljövänlig metallisering för fordonskomponenter och med dekorativ beläggningsteknik för glasögon, klockor och andra kvalitetsprodukter.

Till vår teknikutveckling och produktion av beläggningsmaskiner och beläggningstjänster behöver vi kontinuerligt fylla på med medarbetare, t ex duktiga och allsidiga tekniker och ingenjörer.

Maskinoperatör till Coating Services

Vi söker en Maskinoperatör till Coating Services. Som maskinoperatör kommer du att ingå i ett team på avdelningen Coating Services, där vi idag är 4 personer. Vi sätter stort värde på viljan att samarbeta. Arbetet kräver att du tycker om att arbeta mot deadlines och har ett tekniskt intresse. Du är ansvarstagande, positiv och ordningsam.

Ladda ner hela annonsen och ansök senast 15 december här.