IMPACT COATINGS TECKNAR AVTAL AVSEENDE EN PLASTICOATER 400

2015-04-27

Slutligt och bindande avtal har nu tecknats med den tyska fordonskomponenttillverkare, som i början av april muntligen beställde en PlastiCoater 400. Detta sedan även deras kund skriftligen bekräftat sin beställning av den produktion utrustningen ska användas till.

Kunden är en väletablerad underleverantör av ytbehandlingstjänster för fordonskomponenter tillverkade av plast. De tillhandahåller även formsprutning av de detaljer som ytbehandlas. Produkterna är främst interiöra och sitter i flera kända bilmärken såsom Volvo och Mercedes.

Företaget gör nu en satsning för att bryta in på marknaden för ersättning av kromplätering och har för detta ändamål valt att satsa på Impact Coatings Lean-PVD-teknologi. Parterna avser att vidareutveckla samarbetet genom att kombinera denna PVD-teknologi med kundens teknologi för lackering.

Den maskin som beställts är en PlastiCoater 400 och den kommer att integreras med en formsprutningsmaskin i en helautomatisk, robotmatat produktionscell. Tillverkningen av maskinen har redan inletts och beräknas levereras under sommaren.  


Prenumerera

Få kontinuerlig IR-information från bolaget via email.