IMPACT COATINGS ERHÅLLER ORDER PÅ BELÄGGNINGSSYSTEM

2010-09-30

Det norska plastföretaget Industriverktöj A/S har tecknat order på en PlastiCoater 400 för metallisering av reflektorer. Företaget avser att bygga upp Europas modernaste produktionslina för reflektorer av plast. I linan kommer formsprutning och metallisering att vara helt integrerade i en obemannad produktionscell. Detta är en möjlighet som Impact Coatings, tack vare PlastiCoaterns unika konstruktion, är ensamma om att kunna erbjuda.

 Det system som beställts är en s.k. PlastiCoater 400, vilket är den hittills största maskinen inom PlastiCoater-familjen som tillverkats. Leveransen är en turn-key-leverans som även inkluderar processoptimering och fixturer.

 ”Genom att formspruta och metallisera i ett integrerat flöde minskar vi både lager och ledtider. Vi förväntar oss även att höja kvaliteten och minska kassationen. Investeringen är av stor strategisk betydelse för oss och vi har valt Impact Coatings som vår partner i detta arbete” säger Hans Granlöf, VD på Industriverktöj A/S.

 ”Vi bedriver för närvarande en internationell säljoffensiv inom plastområdet. Med denna order som referens kan vi förvänta oss att intresset för vårt koncept ökar ytterligare” säger Bertil Nilsson, Försäljningschef på Impact Coatings.


Prenumerera

Få kontinuerlig IR-information från bolaget via email.