Vill du vara med och bygga upp den internationella redovisningen för ett noterat bolag? Då kan detta vara din chans!

Om Impact Coatings

Impact Coatings är ett högteknologiskt företag och global leverantör av högeffektiva beläggningssystem, avancerade beläggningstekniker och kundanpassade beläggningstjänster. Vår kärnexpertis är PVD, Physical Vapor Deposition rena beläggningsprocesser för modifiering och förbättring av ytegenskaper med minimal miljöpåverkan.

Våra kvalificerade beläggningslösningar används inom olika tillämpningar för att förbättra prestanda, öka hållbarheten eller lägga till en förfinad finish för att framhäva det bästa i våra kunders produkter och system. Kunder finns till exempel inom automotive, fashion, och elektronikindustrin.

Följ med på vår tillväxtresa

Impact Coatings, med huvudkontor i Linköping är noterat på Nasdaq First North Growth Market. Efter en nyligen genomförd nyemission befinner sig Impact Coatings i en tillväxtfas med etablering av dotterbolag i Kina och USA. Du blir en del i vår finansavdelning som idag består av CFO, IR ansvarig samt en redovisningsekonom. Nu behöver vi förstärka teamet och inför därför en ny roll som redovisningschef. Tjänsten är placerad i det svenska bolaget som också är moderbolag i koncernen.

Det här är en tjänst som innebär att du får arbeta i ett internationellt bolag under en väldigt spännande utvecklingsfas. Ditt uppdrag blir att operativt arbeta med redovisning samt att utveckla processer, rutiner och policys i takt med koncernens expansion. Du rapporterar till koncernens CFO.
Några exempel på dina arbetsuppgifter är att:

  • Övergripande ansvara för att planera, driva och koordinera redovisnings och bokslutsprocessen för det svenska bolaget som också är moderbolag i koncernen.
  • Upprätta, utveckla och kvalitetssäkra rutiner och processer inom redovisning, samt vara en drivande kraft i att utveckla utnyttjandet av affärssystemet och andra redovisningsrelaterade projekt.
  • Upprätta månads kvartals och årsbokslut samt årsredovisning både för moderbolaget och för koncernen.
  • Stödja arbetet med kund & leverantörsreskontra och redovisningen av företagets banktransaktioner samt tillse att skatter och avgifter rapporteras och betalas i tid.
  • Bidra i kommande projekt för nytt koncernkonsolideringssystem med tillhörande management rapportering, koncerngemensam redovisningsmanual och globala management serviceavtal

Kvalifikationer och personliga egenskaper

Vi söker dig som är Civilekonom och har flera års erfarenhet av kvalificerat redovisnings och bokslutsarbete, gärna från tillverkande bolag i internationell miljö . Du har god kunskap om redovisningsstandarder, skatteregler , ekonomistyrning m.m. och lätt för att navigera i integrerade affärssystem. Som person är du drivande, strukturerad och analytisk. Du har ett affärsmässigt perspektiv och ser helhet och sammanhang. Som oss andra på Impact Coatings är du prestigelös och trivs med att ha många bollar i luften. Behärskar svenska och engelska i tal och skrift och uppskattar de internationella kontakterna.

Välkommen

Här får du riktigt stora möjligheter att både påverka och att utvecklas . Allt i en stimulerande och dynamisk arbetsmiljö där du, tillsammans med engagerade och kvalificerade kollegor bidrar till Impact Coatings utveckling och tillväxt.

Vi samarbetar med AS&B Executive. Kontakta gärna Mikael Jacobsson 0725 130 690, eller Emelie Törnvall 070 618 11 58, de har all information du kan behöva. Och titta även på www.impactcoatings.com. Din ansökan lämnar du senast den 27 /11 via www.asb-executive.se

Redovisningschef

Vill du vara med och bygga upp den internationella redovisningen för ett noterat bolag? Då kan detta vara din chans!

Om Impact Coatings

Impact Coatings är ett högteknologiskt företag och global leverantör av högeffektiva beläggningssystem, avancerade beläggningstekniker och kundanpassade beläggningstjänster. Vår kärnexpertis är PVD, Physical Vapor Deposition rena beläggningsprocesser för modifiering och förbättring av ytegenskaper med minimal miljöpåverkan.

Våra kvalificerade beläggningslösningar används inom olika tillämpningar för att förbättra prestanda, öka hållbarheten eller lägga till en förfinad finish för att framhäva det bästa i våra kunders produkter och system. Kunder finns till exempel inom automotive, fashion, och elektronikindustrin.

Följ med på vår tillväxtresa

Impact Coatings, med huvudkontor i Linköping är noterat på Nasdaq First North Growth Market. Efter en nyligen genomförd nyemission befinner sig Impact Coatings i en tillväxtfas med etablering av dotterbolag i Kina och USA. Du blir en del i vår finansavdelning som idag består av CFO, IR ansvarig samt en redovisningsekonom. Nu behöver vi förstärka teamet och inför därför en ny roll som redovisningschef. Tjänsten är placerad i det svenska bolaget som också är moderbolag i koncernen.

Det här är en tjänst som innebär att du får arbeta i ett internationellt bolag under en väldigt spännande utvecklingsfas. Ditt uppdrag blir att operativt arbeta med redovisning samt att utveckla processer, rutiner och policys i takt med koncernens expansion. Du rapporterar till koncernens CFO.
Några exempel på dina arbetsuppgifter är att:

  • Övergripande ansvara för att planera, driva och koordinera redovisnings och bokslutsprocessen för det svenska bolaget som också är moderbolag i koncernen.
  • Upprätta, utveckla och kvalitetssäkra rutiner och processer inom redovisning, samt vara en drivande kraft i att utveckla utnyttjandet av affärssystemet och andra redovisningsrelaterade projekt.
  • Upprätta månads kvartals och årsbokslut samt årsredovisning både för moderbolaget och för koncernen.
  • Stödja arbetet med kund & leverantörsreskontra och redovisningen av företagets banktransaktioner samt tillse att skatter och avgifter rapporteras och betalas i tid.
  • Bidra i kommande projekt för nytt koncernkonsolideringssystem med tillhörande management rapportering, koncerngemensam redovisningsmanual och globala management serviceavtal

Kvalifikationer och personliga egenskaper

Vi söker dig som är Civilekonom och har flera års erfarenhet av kvalificerat redovisnings och bokslutsarbete, gärna från tillverkande bolag i internationell miljö . Du har god kunskap om redovisningsstandarder, skatteregler , ekonomistyrning m.m. och lätt för att navigera i integrerade affärssystem. Som person är du drivande, strukturerad och analytisk. Du har ett affärsmässigt perspektiv och ser helhet och sammanhang. Som oss andra på Impact Coatings är du prestigelös och trivs med att ha många bollar i luften. Behärskar svenska och engelska i tal och skrift och uppskattar de internationella kontakterna.

Välkommen

Här får du riktigt stora möjligheter att både påverka och att utvecklas . Allt i en stimulerande och dynamisk arbetsmiljö där du, tillsammans med engagerade och kvalificerade kollegor bidrar till Impact Coatings utveckling och tillväxt.

Vi samarbetar med AS&B Executive. Kontakta gärna Mikael Jacobsson 0725 130 690, eller Emelie Törnvall 070 618 11 58, de har all information du kan behöva. Och titta även på www.impactcoatings.com. Din ansökan lämnar du senast den 27 /11 via www.asb-executive.se