After Sales & Order Administrator

Är du teknikintresserad och har ett sinne för ordning och kundservice? Vi erbjuder dig en möjlighet att vara med på Impact Coatings spännande resa mot miljösmartare lösningar för fordonsindustrin. Vi utökar nu vårt team med en After Sales & Order Administrator. Hos oss blir du en nyckelperson och en del av ett snabbt växande och innovativt bolag.

Dina arbetsuppgifter

Som After Sales & Order Administrator har du en viktig roll gentemot våra kunder och i vårt arbete med att utveckla vårt eftermarknadserbjudande. Du ansvarar för hela orderflödet gällande eftermarknad vilket innebär ett nära samarbete med både kunder och den interna verksamheten såsom kollegorna på inköp, montering och design.

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat:

 • Ordermottagning med tillhörande orderadministration
 • Packning och skeppning
 • Frakt- och tullfrågor
 • Fakturering av reservdelar och förbrukningsmaterial

Andra arbetsuppgifter kan vara att exempelvis hjälpa till vid godsmottagning eller kundsupport.

Din profil

Vi söker dig med stort teknikintresse som vill utvecklas tillsammans med oss. Du tycker om att ha kontakt med kunder och förstår vad som är ett gott kundbemötande. Likaså har du lätt för att samarbeta och skapa goda relationer med dina kollegor och våra kunder. Vidare behöver du ha eget driv, se vad som behöver göras och säkerställa att dina ärenden kommer framåt. Eftersom rollen innebär att hantera många ärenden på samma gång är det viktigt att du är strukturerad och noggrann. För att passa i vårt team behöver du dela vårt prestigelösa sätt där vi hjälps åt och är måna om att vi jobbar tillsammans.

Du har sannolikt arbetat några år inom området reservdelshantering, support, ordermottagning eller liknande arbete som innebär att du har lätt att både förstå teknik och hantera kunder. Det är meriterande om du har eftergymnasial utbildning inom området och dessutom har kunskaper inom frakt- och tullfrågor. Eftersom koncernspråket är engelska behöver du vara bekväm med att kommunicera tekniska frågor på engelska och svenska i både tal och skrift.  

Vårt Erbjudande

Hos oss får du ansvar under frihet, möjlighet att påverka och utvecklas samt vara delaktig i bolagets utvecklingsresa. I Linköping är vi ett team på ca 35 personer. Det är viktigt att vi vågar kliva utanför våra egna roller och hjälpas åt. Vad som gör det roligt att jobba här är delaktigheten i bolaget och att vi ständigt får möjlighet att utvecklas.

Om företaget

Vill du jobba i ett svenskt miljöteknikbolag? Impact Coatings i Linköping erbjuder klimatsmart teknik för ytbeläggning baserad på PVD/tunnfilmsfysik och jobbar med utveckling, produktion och försäljning av beläggningsteknik och beläggningsmaskiner i egen regi. Våra kunder finns över hela världen.

Vi är ett tvärfunktionellt team med spännande år framför oss. Kommande år planerar vi för global expansion. Vill du vara med på en spännande resa med goda möjligheter att påverka och utvecklas vidare? Mer information om bolaget och dess produkter finns på impactcoatings.com.

Ansökningsförfarande

Välkommen med din ansökan, senast den 26 mars 2023. Vi jobbar med löpande urval. Ansökan sker via formuläret på AS&B Executives hemsida här.

För mer information, kontakta rekryteringskonsult Emelie Törnvall på AS&B Executive, 070-618 11 58.

Varmt välkommen med din ansökan!

After Sales & Order Administrator

Om oss

Vill du jobba i ett svenskt miljöteknikbolag? Impact Coatings i Linköping erbjuder klimatsmart teknik för ytbeläggning baserad på PVD/tunnfilmsfysik och våra kunder finns över hela världen. Vi är ett tvärfunktionellt team med spännande år framför oss. Hos oss ges du stora möjligheter att påverka, att få ansvar och att utvecklas inom företaget.

Siten i Ebbepark arbetar med miljövänlig metallisering för fordonskomponenter och med dekorativa beläggningar för glasögon, klockor och andra kvalitetsprodukter. Världens stora fordonstillverkare kommer även till Impact Coatings för beläggningslösningar till bränsleceller för elektrifiering med vätgas.

Du kan läsa mer om vad vi gör här.

Dina arbetsuppgifter

Som maskinoperatör och teamledare kommer du att ingå i ett team på Coating services där vi idag är 4 personer. Vi sätter stort värde på viljan att samarbeta. Arbetet kräver att du har god planeringsförmåga och tycker om att arbeta mot deadlines. Du skall kontinuerligt arbeta med uppställda mål, tidplaner, uppmätta resultat, förekomst av brister och fel och produktionsutfall. Arbetstiderna är förlagda till dagtid.

Dina ansvarområden:

 • Dagliga planeringen av Coating Services och angränsande aktiviteter, inklusive fördelning av personalresurser
 • Vara den primära kontaktpersonen mellan övriga Coating Services operatörer och programchef/R&D/orderdesk och andra närliggande funktioner
 • Vara den ansvariga operatören vid ett flertal beläggningsuppdrag
 • Aktivt deltagande vid framtagning/förbättring av beredningar för generella rutiner och kundspecifika beläggningsuppdrag
 • Delaktighet i effektivisering och uppskalning av Coating Services
 • Utföra produktion av beläggningar i enlighet med uppsatta rutiner och beredningar, där alla steg från inleverans till utleverans ingår. Exempel på processteg är: Ankomstkontroll, tvätt, beläggning, kvalitetskontroll, packning
 • Dagligt underhåll av utrustningen inom Coating Services
 • Aktivt deltagande i ständiga förbättringsarbeten i Coating Services

Din profil

Du trivs i att engagera andra och att samarbeta i teamet som du för framåt. Du har en bra förmåga att planera aktiviteter och fördela arbetsuppgifter inom teamet. Du har en god kommunikation med andra, då du kommer att ha mycket kontakt med våra interna avdelningar. Du har en mångårig erfarenhet från industriell produktion och du har studerat industritekniskt program eller motsvarande. Vi lägger stor vikt i personliga egenskaper. Du behärskar engelska i tal och skrift.

Det är meriterande om du har arbetat med LEAN, 5S eller ständiga förbättringar.

Varför Impact Coatings?

Du erbjuds att vara med och utvecklas som person tillsammans med ett företag som gör en fin tillväxtresa. Du har goda möjligheter att kunna påverka arbetet med just dina idéer då det är korta beslutsvägar och en närhet till ledningen i organisationen.

Ansökningsförfarande

Anställningen är en hyrrekrytering där du först får en anställning hos Skill med avsikt att övergå till tillsvidareanställning hos Impact Coatings. Urvalsprocessen och tillsättning sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Du ansöker genom formuläret på Skills hemsida: Ansökningsformulär. Vi tar ej emot ansökningar via telefon eller mail.

Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvariga rekryterare Jessica Jacobsson, eller Rasmus Bank.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Skill
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.