Teamledare

Om oss

Vill du jobba i ett svenskt miljöteknikbolag? Impact Coatings i Linköping erbjuder klimatsmart teknik för ytbeläggning baserad på PVD/tunnfilmsfysik och våra kunder finns över hela världen. Vi är ett tvärfunktionellt team med spännande år framför oss. Hos oss ges du stora möjligheter att påverka, att få ansvar och att utvecklas inom företaget.

Siten i Ebbepark arbetar med miljövänlig metallisering för fordonskomponenter och med dekorativa beläggningar för glasögon, klockor och andra kvalitetsprodukter. Världens stora fordonstillverkare kommer även till Impact Coatings för beläggningslösningar till bränsleceller för elektrifiering med vätgas.

Du kan läsa mer om vad vi gör här.

Dina arbetsuppgifter

Som maskinoperatör och teamledare kommer du att ingå i ett team på Coating services där vi idag är 4 personer. Vi sätter stort värde på viljan att samarbeta. Arbetet kräver att du har god planeringsförmåga och tycker om att arbeta mot deadlines. Du skall kontinuerligt arbeta med uppställda mål, tidplaner, uppmätta resultat, förekomst av brister och fel och produktionsutfall. Arbetstiderna är förlagda till dagtid.

Dina ansvarområden:

 • Dagliga planeringen av Coating Services och angränsande aktiviteter, inklusive fördelning av personalresurser
 • Vara den primära kontaktpersonen mellan övriga Coating Services operatörer och programchef/R&D/orderdesk och andra närliggande funktioner
 • Vara den ansvariga operatören vid ett flertal beläggningsuppdrag
 • Aktivt deltagande vid framtagning/förbättring av beredningar för generella rutiner och kundspecifika beläggningsuppdrag
 • Delaktighet i effektivisering och uppskalning av Coating Services
 • Utföra produktion av beläggningar i enlighet med uppsatta rutiner och beredningar, där alla steg från inleverans till utleverans ingår. Exempel på processteg är: Ankomstkontroll, tvätt, beläggning, kvalitetskontroll, packning
 • Dagligt underhåll av utrustningen inom Coating Services
 • Aktivt deltagande i ständiga förbättringsarbeten i Coating Services

Din profil

Du trivs i att engagera andra och att samarbeta i teamet som du för framåt. Du har en bra förmåga att planera aktiviteter och fördela arbetsuppgifter inom teamet. Du har en god kommunikation med andra, då du kommer att ha mycket kontakt med våra interna avdelningar. Du har en mångårig erfarenhet från industriell produktion och du har studerat industritekniskt program eller motsvarande. Vi lägger stor vikt i personliga egenskaper. Du behärskar engelska i tal och skrift.

Det är meriterande om du har arbetat med LEAN, 5S eller ständiga förbättringar.

Varför Impact Coatings?

Du erbjuds att vara med och utvecklas som person tillsammans med ett företag som gör en fin tillväxtresa. Du har goda möjligheter att kunna påverka arbetet med just dina idéer då det är korta beslutsvägar och en närhet till ledningen i organisationen.

Ansökningsförfarande

Anställningen är en hyrrekrytering där du först får en anställning hos Skill med avsikt att övergå till tillsvidareanställning hos Impact Coatings. Urvalsprocessen och tillsättning sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Du ansöker genom formuläret på Skills hemsida: Ansökningsformulär. Vi tar ej emot ansökningar via telefon eller mail.

Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvariga rekryterare Jessica Jacobsson, eller Rasmus Bank.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Skill
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Teamledare

Om oss

Vill du jobba i ett svenskt miljöteknikbolag? Impact Coatings i Linköping erbjuder klimatsmart teknik för ytbeläggning baserad på PVD/tunnfilmsfysik och våra kunder finns över hela världen. Vi är ett tvärfunktionellt team med spännande år framför oss. Hos oss ges du stora möjligheter att påverka, att få ansvar och att utvecklas inom företaget.

Siten i Ebbepark arbetar med miljövänlig metallisering för fordonskomponenter och med dekorativa beläggningar för glasögon, klockor och andra kvalitetsprodukter. Världens stora fordonstillverkare kommer även till Impact Coatings för beläggningslösningar till bränsleceller för elektrifiering med vätgas.

Du kan läsa mer om vad vi gör här.

Dina arbetsuppgifter

Som maskinoperatör och teamledare kommer du att ingå i ett team på Coating services där vi idag är 4 personer. Vi sätter stort värde på viljan att samarbeta. Arbetet kräver att du har god planeringsförmåga och tycker om att arbeta mot deadlines. Du skall kontinuerligt arbeta med uppställda mål, tidplaner, uppmätta resultat, förekomst av brister och fel och produktionsutfall. Arbetstiderna är förlagda till dagtid.

Dina ansvarområden:

 • Dagliga planeringen av Coating Services och angränsande aktiviteter, inklusive fördelning av personalresurser
 • Vara den primära kontaktpersonen mellan övriga Coating Services operatörer och programchef/R&D/orderdesk och andra närliggande funktioner
 • Vara den ansvariga operatören vid ett flertal beläggningsuppdrag
 • Aktivt deltagande vid framtagning/förbättring av beredningar för generella rutiner och kundspecifika beläggningsuppdrag
 • Delaktighet i effektivisering och uppskalning av Coating Services
 • Utföra produktion av beläggningar i enlighet med uppsatta rutiner och beredningar, där alla steg från inleverans till utleverans ingår. Exempel på processteg är: Ankomstkontroll, tvätt, beläggning, kvalitetskontroll, packning
 • Dagligt underhåll av utrustningen inom Coating Services
 • Aktivt deltagande i ständiga förbättringsarbeten i Coating Services

Din profil

Du trivs i att engagera andra och att samarbeta i teamet som du för framåt. Du har en bra förmåga att planera aktiviteter och fördela arbetsuppgifter inom teamet. Du har en god kommunikation med andra, då du kommer att ha mycket kontakt med våra interna avdelningar. Du har en mångårig erfarenhet från industriell produktion och du har studerat industritekniskt program eller motsvarande. Vi lägger stor vikt i personliga egenskaper. Du behärskar engelska i tal och skrift.

Det är meriterande om du har arbetat med LEAN, 5S eller ständiga förbättringar.

Varför Impact Coatings?

Du erbjuds att vara med och utvecklas som person tillsammans med ett företag som gör en fin tillväxtresa. Du har goda möjligheter att kunna påverka arbetet med just dina idéer då det är korta beslutsvägar och en närhet till ledningen i organisationen.

Ansökningsförfarande

Anställningen är en hyrrekrytering där du först får en anställning hos Skill med avsikt att övergå till tillsvidareanställning hos Impact Coatings. Urvalsprocessen och tillsättning sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Du ansöker genom formuläret på Skills hemsida: Ansökningsformulär. Vi tar ej emot ansökningar via telefon eller mail.

Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvariga rekryterare Jessica Jacobsson, eller Rasmus Bank.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Skill
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.