Servicetekniker

Om företaget

Vill du jobba i ett svenskt miljöteknikbolag? Impact Coatings i Linköping erbjuder klimatsmart teknik för ytbeläggning baserad på PVD/tunnfilmsfysik och våra kunder finns över hela världen. Vi är ett tvärfunktionellt team med spännande år framför oss. Hos oss ges du stora möjligheter att påverka, att få ansvar och att utvecklas.

Vi jobbar med miljövänlig metallisering för fordonskomponenter och med dekorativa beläggningar för glasögon, klockor och andra kvalitetsprodukter. Världens stora fordonstillverkare kommer även till Impact Coatings för beläggningslösningar till bränsleceller för elektrifiering med vätgas.

Till vår teknikutveckling och produktion av beläggningsmaskiner och beläggningstjänster behöver vi kontinuerligt fylla på med medarbetare, t ex duktiga och allsidiga tekniker och ingenjörer.

Servicetekniker

För vår ökande försäljning av maskiner för vakuumytbeläggning till kunder runt om i världen behöver vi fler duktiga och allsidiga tekniker och ingenjörer.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att jobba i ett tvärfunktionellt projektteam som har till uppgift att leverera avancerad utrustning för vakuumytbeläggning enligt kontrakt.

Du kommer att bygga, installera och utföra service och support på våra PVD-maskiner som byggs hos oss i Linköping till kunder framför allt i Europa och Asien. Service och installation utförs hos kunder, ofta enligt ett planerat schema. Support utförs på kunders begäran på distans via dator eller hos kunder. Du ingår i First Line support när kunder har ett tekniskt problem.

Du ges möjlighet att jobba och utvecklas inom många teknikområden, bl.a. mekanik, vakuumteknik, elektronik och styrsystem. Arbetet innebär också kontinuerlig utveckling och förbättring av maskinerna och deras tillverkningsförfarande.

I rollen blir du en viktig del i relationen med våra kunder och du förstår vikten av att vårda relationen till kunden. Du får möjligheten att resa till olika länder, både för att installera maskiner och på serviceuppdrag. Du ingår i en grupp av 8 medarbetare och du rapporterar direkt till Vice President för Operations. Du samarbetar ofta med konstruktion och R&D.

Är du rätt person för rollen kommer det att finnas stora möjligheter till egna initiativ för att driva och utveckla området och din roll.

Din profil

Vi söker en engagerad och driven person med eget teknikintresse samt datorvana.

Du är en junior maskiningenjör eller erfaren servicetekniker med fokus på avancerade vakuumsystem för ytbeläggning, mekanik, elsystem och automation.

Du är en utpräglad problemlösare som trivs med att arbeta både i team och självständigt. Rollen ställer höga krav på noggrannhet. Du har stor förmåga att planera och strukturera ditt arbete, samt att planera dina resor.

I uppdraget ingår internationellt resande, normalt i pass om 1-2 veckor, ibland med kort varsel. Du behöver kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift.

Vårt erbjudande

Vi erbjuder dig en möjlighet att vara med på Impact Coatings spännande resa mot miljö-smartare lösningar för fordonsindustrin. I rollen blir du en nyckelperson i ett snabbt växande och innovativt bolag.

Din ansökan

Heltid fastanställning med provanställning. Tillträde snarast.

Sista ansökningsdag är 2021-06-15.
Ange referens Servicetekniker i din ansökan.

Skicka ditt personliga brev och ditt CV till Marie Dhayer Teikmans, CFO.
marie.dhayer@impactcoatings.se

För mer information kontakta Henrik Åkeson, COO.
henrik.akeson@impactcoatings.se

Ladda ner annons som PDF

Servicetekniker

Om företaget

Vill du jobba i ett svenskt miljöteknikbolag? Impact Coatings i Linköping erbjuder klimatsmart teknik för ytbeläggning baserad på PVD/tunnfilmsfysik och våra kunder finns över hela världen. Vi är ett tvärfunktionellt team med spännande år framför oss. Hos oss ges du stora möjligheter att påverka, att få ansvar och att utvecklas.

Vi jobbar med miljövänlig metallisering för fordonskomponenter och med dekorativa beläggningar för glasögon, klockor och andra kvalitetsprodukter. Världens stora fordonstillverkare kommer även till Impact Coatings för beläggningslösningar till bränsleceller för elektrifiering med vätgas.

Till vår teknikutveckling och produktion av beläggningsmaskiner och beläggningstjänster behöver vi kontinuerligt fylla på med medarbetare, t ex duktiga och allsidiga tekniker och ingenjörer.

Servicetekniker

För vår ökande försäljning av maskiner för vakuumytbeläggning till kunder runt om i världen behöver vi fler duktiga och allsidiga tekniker och ingenjörer.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att jobba i ett tvärfunktionellt projektteam som har till uppgift att leverera avancerad utrustning för vakuumytbeläggning enligt kontrakt.

Du kommer att bygga, installera och utföra service och support på våra PVD-maskiner som byggs hos oss i Linköping till kunder framför allt i Europa och Asien. Service och installation utförs hos kunder, ofta enligt ett planerat schema. Support utförs på kunders begäran på distans via dator eller hos kunder. Du ingår i First Line support när kunder har ett tekniskt problem.

Du ges möjlighet att jobba och utvecklas inom många teknikområden, bl.a. mekanik, vakuumteknik, elektronik och styrsystem. Arbetet innebär också kontinuerlig utveckling och förbättring av maskinerna och deras tillverkningsförfarande.

I rollen blir du en viktig del i relationen med våra kunder och du förstår vikten av att vårda relationen till kunden. Du får möjligheten att resa till olika länder, både för att installera maskiner och på serviceuppdrag. Du ingår i en grupp av 8 medarbetare och du rapporterar direkt till Vice President för Operations. Du samarbetar ofta med konstruktion och R&D.

Är du rätt person för rollen kommer det att finnas stora möjligheter till egna initiativ för att driva och utveckla området och din roll.

Din profil

Vi söker en engagerad och driven person med eget teknikintresse samt datorvana.

Du är en junior maskiningenjör eller erfaren servicetekniker med fokus på avancerade vakuumsystem för ytbeläggning, mekanik, elsystem och automation.

Du är en utpräglad problemlösare som trivs med att arbeta både i team och självständigt. Rollen ställer höga krav på noggrannhet. Du har stor förmåga att planera och strukturera ditt arbete, samt att planera dina resor.

I uppdraget ingår internationellt resande, normalt i pass om 1-2 veckor, ibland med kort varsel. Du behöver kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift.

Vårt erbjudande

Vi erbjuder dig en möjlighet att vara med på Impact Coatings spännande resa mot miljö-smartare lösningar för fordonsindustrin. I rollen blir du en nyckelperson i ett snabbt växande och innovativt bolag.

Din ansökan

Heltid fastanställning med provanställning. Tillträde snarast.

Sista ansökningsdag är 2021-06-15.
Ange referens Servicetekniker i din ansökan.

Skicka ditt personliga brev och ditt CV till Marie Dhayer Teikmans, CFO.
marie.dhayer@impactcoatings.se

För mer information kontakta Henrik Åkeson, COO.
henrik.akeson@impactcoatings.se